Lakstempel En Wax Stempel Webshop

Gepubliceerd jul. 11, 21
6 min read

Lakstempelen Met Lakstaafje En Lakstempel

Wij proberen de volgende levertijd na te streven;Voorraad artikelen worden binnen 2 werkdagen verstuurd. Bedrijfsstempels en lakstempels worden binnen 5 werkdagen verstuurd. Blinddrukstempels, brandstempels en messing stempels worden binnen 7 werkdagen verstuurd.

Een lakstempel laten maken, snel en eenvoudig Als u een lakzegel gaat kopen, bepaal dan eerst wat er precies op uw lakzegel moet komen. leer stempel met eigen logo. In functie daarvan kiest u de afmeting van de zegel. Daarna gaat u uw lakzegel zelf maken. Kies voor uw lakstempel een eigen ontwerp en laad dit op.

Stempels Nl

U krijgt op het scherm te zien hoe uw zegellak stempel er zal uitzien. U hoeft enkel nog uw bestelling door te sturen. Heeft u in het verleden bij ons al een lakstempel laten maken en wilt u een tweede lakstempel kopen? Of wilt u tegelijkertijd meerder lakzegels kopen? Het is niet nodig om telkens weer een volledige lakstempel te bestellen.

Zo kunt u in een mum van tijd verschillende zegelstempels gebruiken, elk met een andere afdruk. Op die manier bouwt u met een beperkt budget een hele lakstempel set op. HOE GEBRUIKT U UW LAKSTEMPEL? Een zegellak stempel is een stempel die een afdruk in gesmolten lak drukt. U neemt een staafje lak en houdt het in de vlam van een brandende kaars.

Ontwerp En Bestel Stempels Online

U laat het druppelen op de plek waar u de zegel wilt aanbrengen tot u een voldoende hoeveelheid lak heeft. U neemt het staafje lak uit de vlam en blaast er even op om het af te koelen. Een andere manier om lak te smelten is enkele brokjes van de lak in een oude lepel doen en ze boven een vlam te verwarmen.

Daarna drukt u uw lak stempel in de lak tot het een soort van platte schijf vormt. De lak mag gerust onder uw lakzegel uitkomen en een rand vormen rond uw lak stempel. U laat het even rusten tot de lak stevig is geworden. Dan neemt u uw lak stempel weg.

Brandstempels - Inclusief Gravure & Uw Logo

Om nog beter te werken, raden wij aan om lak stempels in de koelkast te bewaren. Wanneer u ze gebruikt, zijn ze voldoende koud en drukken ze beter in de lak. De lak zal dan ook makkelijker afkoelen. KIES VOOR LAK MET KWALITEIT Er bestaat lak van verschillende kwaliteiten. U vindt vaak staafjes of korreltjes.

Wax Stempel XenosPoststempel
LakstempelLetter Stempels

Dit is de beste lak die er te vinden is voor lakstempels - zegelwas. Dit soort lak geeft geen zwarte walmen bij het verwarmen. U zult dus ook nooit zwarte vlekken op de lak of op uw papier krijgen. Met onze lak bent u altijd zeker van een schitterend resultaat! U heeft keuze uit talrijke kleuren.

Wax Papier Waar Te Koop

U vindt bij ons zelfs lakstaven in roze, goud of zilver! Zo kunt u uw creativiteit helemaal de vrije loop laten! Lakstempel inspiratie Een lakstempel maken kan verschillende redenen hebben. Als bedrijfsleider wilt u bijvoorbeeld uitnodigingen sturen naar klanten. Een lakzegel zelf maken en er een specifieke afbeelding in drukken, kan een meerwaarde aan de uitnodiging geven.

Dan laat u eenvoudig en snel een lakstempel maken in functie van dat evenement. Denk bijvoorbeeld ook aan bedankkaarten voor uw personeel. Kan het persoonlijker dan een lakstempel met eigen ontwerp op de bedankkaart aan te brengen? Een lakstempel zelf maken duurt niet lang, maar u krijgt er gegarandeerd heel wat positieve reacties op.

Slagstempels Voor Metaal

Laat ze een lakstempel zelf maken en hun documenten krijgen een grote meerwaarde - wax stempel. Er zijn voldoende redenen om een lakstempel te laten maken. Creativiteit kent geen grenzen! LAKZEGELSTEMPELS VOOR PARTICULIEREN Wij zien ook heel wat privé personen met een lakstempel set aan de slag gaan. Zij willen bijvoorbeeld een lakzegel kopen om met de kinderen te knutselen.

U kunt bijvoorbeeld geboorte- of huwelijkskaartjes voorzien van een lakstempel met eigen ontwerp. Wedden dat deze kaartjes met uw gepersonaliseerde lak stempel nog heel lang gaan gekoesterd worden? Ook als particulier kunt u uw lakstempel ontwerpen via onze website. Een lakstempel laten maken is een leuke activiteit samen met de kinderen.

Brief Verzendkosten

Als u voor 15:00 uur bestelt, wordt uw lakzegel dezelfde dag nog verstuurd. U kunt dus in principe een lakstempel kopen om hem al binnen enkele dagen te gebruiken. Als u nog twijfels heeft over het gebruik van lakzegels of de verschillende mogelijkheden, laat het ons gerust weten. Ons team van medewerkers staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Lakzegels En LakstempelsStempel

verkoopt al sinds 2016 lakstempels en wax stempels tegen een zeer scherpe prijs. Ons aanbod bestaat uit lakstempels, wax stempels, wax blokjes en vele andere accessoires die binnen deze categorie passen. Daarnaast bieden wij sinds begin 2019 verschillende andere stempels aan zoals brandmerken en blinddrukstempels tegen een zeer scherpe prijs.

Stempel BruiloftLakstempel als luxe toevoeging aan uw correspondentie Steeds vaker willen bedrijven hun persoonlijke stempel drukken op zakelijke correspondentie. Met een lakstempel geeft u al uw brieven en andere documenten net dat beetje meer luxe en een bijzondere uitstraling. Om zo'n lakstempel, ook wel wax stempel of zegelstempel genaamd, uniek te maken kunt u bij ons uw eigen lakstempel maken.

Bedrijven kiezen ook vaak voor hun bedrijfslogo op de lakzegelstempel. Een lakzegel kopen is de investering dubbel en dwars waard, want u maakt met een mooie wax stempel een goede indruk op zakenrelaties en klanten. Lakzegelstempel zelf maken Lakstempels worden tegenwoordig zowel gebruikt voor zakelijke doeleinden als voor persoonlijke correspondentie.

Kaarsvet Smelten

Een lakstempel maken op papier is niet al te moeilijk. Verwarm de lak boven een waxinelichtje of een ander klein vuurtje, giet enkele druppels op de plaats waar u de zegelstempel wilt plaatsen en druk de stempel in de vloeistof (lakstempels). Met ons gratis online ontwerpprogramma kunt u heel gemakkelijk zelf een lakstempel maken met een logo of een tekst.

Wilt u zowel de stempel als de wax, dan is het verstandiger om een lakstempel set te bestellen, met een setje lakstaven. lakstempels. Deze zijn verkrijgbaar in koper, goud, zilver, donkerblauw en rood. Lakstempel met eigen ontwerp laten maken Onze stempelmakers kunnen in ons goed uitgeruste fabriekshal uw lakstempel geheel naar uw wens personaliseren.

Brandmerk Stempel Laten Maken

Wij maken vrijwel elk patroon op de stempel voor u, precies zoals u voor ogen had! Wilt u uit onze ruime collectie een lakstempel kopen, dan is er altijd wel een formaat dat past bij het ontwerp dat u voor ogen heeft. U kunt zelf de lakstempel ontwerpen of samen met ons op zoek gaan naar een geschikte oplossing voor uw ideeën voor een mooie lakstempel met eigen ontwerp.

Verschillen tussen lakstempels, wax stempels en zegelstempels Zegels die wax nodig hebben om op papier gedrukt kunnen worden hebben verschillende benamingen (lakstempel kopen). Deze stempels worden zowel lakstempels als wax stempels en zegelstempels genoemd. Er zijn dus geen verschillen tussen deze stempels. Het is gewoon een en dezelfde stempel. Zo'n stempel wordt ook wel zegel of waarmerk genoemd.

Stempel Maken Logo

Met een goede lakstempel set maakt u de mooiste lakzegelstempel voor al uw zakelijke correspondentie of voor privé doeleinden. Een set bestaat uit een houten montuur en een gemakkelijk af te schroeven messing gravure. U hoeft alleen maar een mooie lakstempel te ontwerpen. Onze stempelmakers zullen met uiterste precisie uw lakstempel maken.

Meer van Cadeau

Navigation

Home

Latest Posts

Dagdeal

Published Sep 15, 21
6 min read

Kantoormeubelen Online Bestelle

Published Sep 14, 21
8 min read

Unieke Houten Naambord Op Maat Gemaakt

Published Sep 13, 21
6 min read