Elektrische Scooter Kopen

Gepubliceerd mei 21, 22
6 min read

Scooterwinkel - #1 In Scooters & Bromfietsen

Je hoeft met een elektrische scooter dus niet naar een benzinepomp. Je laadt de accu simpelweg op en bespaart daarmee ook nog eens op je kosten. De elektrische scooter is er zowel als snorscooter en als bromscooter. Met een snorscooter rij je maximaal 25 km/u en met een bromscooter rij je tot 45 km/u.

We sommen ze hieronder voor je op: Geen startproblemen meer Goedkoper scooter rijden 95% minder onderhoud 95% minder storingen Stiller dan een gewone scooter Milieuvriendelijker Naast deze voordelen heeft de elektrische scooter ook een aantal kanttekeningen. Je bent namelijk afhankelijk van stroom. Je zult je routes dus vaak moeten plannen om te voorkomen dat je niet onderweg stilt komt te staan.

Elektrische Scooters - Scooter Kopen OnlineE-scooter - Electric Scooters


De tweede kanttekening is dat het opladen van de accu relatief veel tijd kost ten opzichte van het voltanken van een gewone scooter (E-scooters - Elektrische scooters). De meeste mensen tackelen dit probleem en laden hun elektrische scooter ’s nachts op, waardoor ze er de volgende dag gewoon weer mee kunnen rijden. Elektrische scooter kopen bij Scooterspot Heb je de keuze gemaakt en wil je een elektrische scooter kopen? Kom dan gerust eens langs in onze showroom.

Elektrische Scooters, Accessoires

Elektrische scooters zie je steeds vaker voorbij komen. Ze zijn milieuvriendelijk en zeer betrouwbaar. Er zijn een aantal voor- en nadelen bij de escooter en dat is handig om te weten voordat je een escooter gaat kopen. Op deze pagina lees je daar alles over! Wat is een elektrische scooter Een elektrische scooter, welke in de volksmond ook wel e-scooter wordt genoemd, is een scooter die niet op benzine rijdt zoals alle andere scooters, maar op elektriciteit.

Bijna alle modellen hebben tegenwoordig uitneembare accu’s zodat je niet perse een stopcontact in de buurt nodig hebt (De elektrische scooter: alle ins- en outs). Een bijkomend voordeel van uitneembare accu’s is dat je op die manier ook de accu’s op bijvoorbeeld je werk kunt opladen. Opladen was al goedkoop, maar wanneer de rekening voor de baas is, is het nog goedkoper :) - Elektrische scooter kopen? Ontdek de e-scooters.

We beginnen bij de voordelen want daar kunnen we de meeste van opnoemen. Elektrische scooters zijn beter voor het milieu Op de eerste plaats is een elektrische scooter super vriendelijk voor het milieu omdat er geen brandstof verbrand wordt, wat resulteert in uitstoot. Er zijn een aantal milieuzones in Nederland waar je nu of straks niet meer mag komen met bepaalde brommers en scooters met verbrandingsmotor.

Elektrische Scooters Met Bereik Tot 160 Km

Met de escooter heb je daar nu en straks geen last van. Elektromotoren maken geen herrie Een e-scooter is muisstil. De elektromotor maakt nagenoeg geen geluid - Zó doe je langer met je e-scooter. Een verbrandingsmotor heeft altijd een uitlaat, en die produceert wel geluid. Doordat elektrische scooters zo stil zijn verandert dat enigszins de rijervaring, maar niet op een negatieve manier.

Dat wil zeggen dat je in de toekomst van nog meer voordeel gaat profiteren. Elektrische scooters zijn bovendien niet duurder qua aanschaf dan benzinemodellen. Nog een reden dus om een elektrische scooter te kopen. Onderhoudskosten zijn goedkoper Een normale scooter met een brandstof (benzine) motorblok heeft regelmatig onderhoud nodig. Met een onderhoudsbeurt kun je voorkomen dat je pech onderweg krijgt, want wanneer slijtagegevoelige onderdelen preventief vervangen worden, wordt de werking van het motorblok weer betrouwbaarder.

Wanneer je geen onderhoudsbeurt zou laten uitvoeren dan weet je niet dat de snaar versleten is. Je ziet hem immers niet. Onder het rijden kan hij breken, en wanneer je 5 kilometer van huis bent, dan is dat een flink stuk wandelen. Met een onderhoudsbeurt kun je dergelijke situaties voorkomen.

Long Range Elektrische Scooter

Grootste E-scooter Zaak Van Nederland - scooterkopenonline.nlE-scooter Kopen - scooterkopenonline.nl


Bekijk Al Onze A-merk Elektrische Scooters  Elektrische Scooters Nu Voor Iedereen - Scooter Kopen Online


Een motorblok is immers een complex iets. Bij een elektrische scooter heb je geen complex of ingewikkeld motorblok welke onderhoud nodig heeft. Elektromotoren zijn onderhoudsvrij! Dit bespaart je dus jaarlijks een hoop kosten, en daarnaast zijn alle storingen zoals startproblemen/inhouden/stotteren en dergelijke verleden tijd! Een goede reden dus om een elektrische scooter te kopen want je bespaart dus serieus veel geld op jaarbasis, alleen al wat het onderhoud betreft.

Deze zaken moet je dus wel in het oog houden (Elektrische scooters: de voor- en nadelen). Actieradius is wat beperkter bij een escooter Een scooter met verbrandingsmotor heeft een brandstoftank. De tank heeft gemiddeld een inhoud van 5 tot 6 liter. Wanneer je scooter 1 op 40 zou rijden, wat je in praktijk niet heel vaak haalt, dan kom je met 5 liter zo’n 200 kilometer ver.

Tanken duurt inclusief het afrekenen 3 minuten wanneer het niet te druk is. Bij een lege tank is het oponthoud dus minimaal. Bij de escooter ligt dat iets anders. Tanken kost tijd en 200 kilometer op een accu haal je vaak niet, al worden de accu’s wel steeds beter en de motoren steeds efficiënter.

Grootste E-scooter Zaak Van Nederland

Steeds meer e-scooters worden uitgerust met Lithium accu’s en dat zorgt voor een aantal voordelen (Scooter online bestellen). Lithium accu’s zijn namelijk compact, licht van gewicht, en kunnen snel worden opgeladen. Ook kun je ze 2000x opladen, en is een uurtje bijladen geen probleem. Bij de loodaccu zijn al deze voordelen niet aanwezig, maar de loodaccu is dan wel weer iets goedkoper.

De gemiddelde Lithium accu kun je in ongeveer 5 uur opladen. Met een volle accu kun je ongeveer 80 kilometer rijden. De afstand die je kunt rijden noemen we het actieradius. Het actieradius is afhankelijk van de snelheid die je rijdt. Geeft de fabrikant aan dat je 80km kunt rijden op een snelheid van 25km p/u, dan haal je bij 45km p/u vaak zijn 60km op een accu.

Nu zijn er escooters waarbij je de accucapaciteit kunt vergroten, tegen meerprijs, om een groter rijbereik (actieradius) te halen. Sommige modellen zijn up te graden naar een actieradius van bijvoorbeeld 200 kilometer bereik, en dat komt wel erg dicht bij hetgeen wat je met een benzine-variant kunt halen. Kortom zijn we goed onderweg met de elektrische scooters! Ga je een elektrische scooter kopen dan is de accu wel iets waarop je moet letten, en dan met name het bereik dat je kunt halen.

Al Jouw Favoriete Elektrische Scooters

Zo kan de accu slijten en minder capaciteit in de toekomst gaan afgeven. En door het opladen slijt de accu, dus wanneer je een model kiest die je minder vaak hoeft op te laden, dan gaan de accu’s ook weer een stuk langer mee. Accu’s zijn dure onderdelen Nu zijn escooters qua aanschaf erg interessant geprijsd.

De meeste zijn van goede kwaliteit en wanneer je de kwaliteit vergelijk met die van een benzineuitvoering, dan zijn de verschillen maar klein. Je kunt bijna stellen dat de elektrische techniek niet duurder is dan de traditionele verbrandingsmotor. Wij willen je wel de tip erbij geven dat je let op het type accu.

Nu wordt iedere elektrische scooter standaard uitgerust met een accu, dus dat zit bij de prijs in, maar elektrische scooters met een loodaccu zijn soms net wat goedkoper. Loodaccu’s kunnen minder vaak worden opgeladen en zijn loodzwaar. Elektrische scooter: schoner en beter voor het milieu. De loodaccu uit de scooter halen om hem op een andere plek op te laden is niet echt een aanrader.

Elektrische Scooters - Lease Je ScooterJe moet dit wel laten doen door je scooterdealer want zelf opvoeren is niet mogelijk. Een elektrische scooter opvoeren doe je namelijk door de software aan te passen (Elektrische scooter kopen?). Sommige noemen dit chiptuning en andere remapping. Wat kost een elektrische scooter Een elektrische scooter is vaak niet duurder in aanschaf vergeleken met een scooter die beschikt over een benzinetank en brandstofmotor.

Meer van Goedkoop

Navigation

Home

Latest Posts

Elektrische Scooter Kopen

Published May 21, 22
6 min read