Over Heijka Kantoormeubelen

Gepubliceerd sep. 08, 21
8 min read
Gezonde WerkplekBureaustoel Wielen

Werk Kruk

Wat is een goede betaalbare bureaustoel?
Een prijsvriendelijke bureaustoel die voldoet aan de (N)EN 1335-norm. CLP Fire gaming stoel - Deze bureaustoel is ideaal voor gamers: comfortabel en vriendelijk geprijsd. Tectake Bureaustoel - De ideale oplossing voor mensen met een beperkt budget, maar toch een goede bureaustoel willen hebben.

Waar kan ik een goede bureaustoel kopen?
Bouwmarkten, groothandelaars, Ikea's en natuurlijk bij leveranciers van kantoormeubilair zelf, overal kun je bureaustoelen kopen. Naast fysiek winkelen is tegenwoordig via het internet bestellen ook een optie. Vele webshops, groot en klein, bieden bureaustoelen aan.

Welke stoel is goed voor je rug?
Een sta-op stoel die daadwerkelijk bijdraagt aan het verminderen of voorkomen van rugklachten, biedt de juiste verstelmogelijkheden. Bovendien is zo'n fauteuil 'op maat' gemaakt qua zithoogte, zitdiepte, armleuninghoogte, lendensteun en zithoek.

Wat is een perfecte zithouding?
Plaats je voeten op gelijke lijn met je schouders. Buig lichtjes door de knieën. Voorkom een 'ingezakte' houding als je staat. Je hoofd, nek en de rest van je wervelkolom moeten één lijn vormen.

Waarom zorgt een kromme zithouding voor rugklachten?
Zittend werk, dag in dag uit, is zeer belastend omdat de zithouding op zichzelf al belastend is voor de wervelkolom. Als u lang stilzit, kantelt het bekken naar achter en staat uw onderrug bol. Daardoor worden uw spieren, gewrichten en tussenwervelschijven extra belast.

Wat is een ergonomische bureaustoel?
Ergonomische bureaustoelen zijn ontworpen om zich aan te kunnen passen aan de behoeftes van de gebruiker. Een ergonomische stoel biedt meer comfort doordat je hem aan jouw lichaam aan kunt passen, en kunnen daardoor leiden tot meer productiviteit en een betere gezondheid.

Over het algemeen kwalificeert men een bureaustoel als ergonomisch wanneer je de stoelhoogte, de hoek van de rugleuning en de onderrug ondersteuning in kunt stellen.

Staand En Zittend Werken

Kantoormeubilair BureaustoelenBureaustoel

Rustige Werkplek

Wilt u een ergonomische werkplek inrichten? Bestel dan nu uw ergonomische bureaustoel in onze webshop, dan heeft u deze binnen enkele dagen al in huis! Veel werkplezier toegewenst met uw nieuwe ergonomische stoel! Waarom kiezen voor ergonomische bureaustoelen? Bij een ergonomische werkplek hoort een ergonomische bureaustoel. Er zijn diverse soorten en maten ergonomische kantoorstoelen leverbaar.

Heijka Kantoormeubelen

Zijlweg 13D, 5145 NR Waalwijk, Nederland
+31416235665
Ergonomische bureaustoel

De meest voorkomende gezondheidsklacht is dat de benen na een lange werkdag opzwellen. De gezwollen benen zijn gevolg van langdurig zitten waarbij het lichaam een vaste zithouding aanneemt. Meerdere uren op een stoel zitten, gecombineerd met een slechte zithouding kan daarnaast op lange termijn ook leiden tot gezondheidsklachten in de rug en schouders.

Welkom Bij Kantoormeubelen.

Werkt u aan een balie of een loket? Kies dan voor een hoge bureaustoel. Een ergonomische bureaustoel ondersteunt uw zithouding Bij het ontwerpen en vervaardigen van een ergonomische kantoorstoel is er daarom veel aandacht besteed aan de ergonomie. Dit betekent dat de stoel ondersteuning aan het lichaam moet bieden tijdens het zittend werken waardoor de gebruiker een ergonomische zithouding kan bereiken.

Ergonomisch KrukKantoormeubelen Kopen? Bekijk Ons Grote Assortiment

Een bureaustoel die ergonomisch is, heeft veel instelmogelijkheden waardoor deze volledig aan het lichaam kan worden gepast. Denk hierbij aan de juiste zithoogte, zithoek, zitdiepte, de hoogte van de armleggers en de lendenondersteuning. Een bureaustoel die een goede ergonomie biedt, zorgt ervoor dat het lichaam bewegingsvrijheid heeft waardoor de bloedcirculatie in de benen wordt gestimuleerd.

Heijka Kantoormeubelen

Om een ergonomische kantoorstoel optimaal te gebruiken adviseren wij het inzetten van de schommelstand, hierdoor beweegt het onderlichaam waardoor de ergonomie wordt geoptimaliseerd. Een fitte werknemer is productiever en dat komt ten goede aan de productiviteit van een bedrijf als geheel. Ergonomische bureaustoelen = een investering die zichzelf dubbel en dwars terugverdient Het nadeel van een ergonomische kantoorstoel is de aanschafprijs, deze is een stuk hoger dan een normale bureaustoel uit bijvoorbeeld een bouwmarkt of een woonwinkel.

Een verloren werkdag als gevolg van ziekteverzuim is namelijk erg risicovol en kan leiden tot een grote kostenpost. Het is daarom belangrijk om de kans hiervan zoveel mogelijk te beperken en mogelijk te reduceren. Om een ergonomische werkplek te creëren kan een ergonomische kantoorstoel het beste worden gecombineerd met een verstelbaar bureau en een voetensteun.

Kantoormeubelen Online Bestellen

Geen ander merk kan dezelfde kwaliteit leveren tegen onze scherpe prijzen. Door de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen is een lange levensduur gewaarborgd, vaak gaat een kantoormeubel (mits goed onderhouden) wel tot meer dan 10 jaar mee. Al onze ergonomische bureaustoelen hebben strenge testen ondergaan volgens de Europese norman NRR 1813 en/of EN 1335 - Ergonomische kantoorstoelen.

Zo bent u zeker van een aankoop die jarenlang meegaat en voorkomt u gezondheidsklachten. Onze bureaustoelen zijn zowel geschikt voor op kantoor als bij het thuiswerken. Bestellen gaat makkelijk en snel via onze webshop. Bij de Kantoormeubelshop doen we er alles aan om onze hoogwaardige producten zo scherp mogelijk te prijzen.

Uw Partner In Kantoormeubelen!

Nederland kent bijvoorbeeld de NPR 1813 normering. Deze norm voor bureaustoelen staat garant voor geschiktheid voor 95% van de Nederlanders (Kantoormeubelen: Kantoormeubelen kopen?). Bekijk ook Ben je van plan een kantoorstoel te kopen? Bekijk dan ook eens onze volgende producten: Veelgestelde vragen Een ergonomische kantoorstoel is een bureaustoel die volledig instelbaar is naar de eindgebruiker.

Ja, ergonomische bureaustoelen zijn goedgekeurd volgens één van de ARBO-normeringen. Uw partner in kantoormeubelen. Kom je er toch niet helemaal uit? Wij helpen je de juiste kantoorstoel(en) te vinden! Bel ons op 073-7200722 of mail naar .

Beter Zitten Op Kantoor

Een juiste zithouding is voor iedereen belangrijk. Vooral als je een groot deel van jouw werkdag zittend doorbrengt kan een ergonomische bureaustoel eventuele klachten voorkomen. Met een juiste zithouding zal jouw productiviteit hoger liggen. Wat is dan een geschikte bureaustoel voor je? Dat is voor iedereen persoonlijk. Een NPR of ARBO keurmerk geeft aan dat bureaustoel ergonomisch in te stellen is.Dus alleen met het kopen van een ergonomische bureaustoel ben je er nog niet! Zorg voor de juiste afstelling en geniet van een ergonomisch verantwoorde zithouding. Bureaumeubelen. De rugleuning moet volgens de ARBO 36cm tot 46cm breed zijn en een minimale lengte van 37 centimeter hebben. Met deze afmetingen biedt de stoel de juiste omstandigheden om rug en schouderklachten te voorkomen.

Ergonomische Bureaustoel

De ARBO richtlijn is een zithoogte van 41 tot 55 centimeter. Bureastoelen moeten zijn voorzien van een armleuning volgens de ARBO. Een armleuning moet dan minimaal 20 centimeter lang en 5 centimeter breed zijn. Daarnaast moeten de armsteunen minimaal 36 centimeter en maximaal 51 centimeter afstand tot elkaar hebben. Een ARBO goedgekeurd bureaustoel heeft 5 wielen.

Een ergonomische bureaustoel is voorzien van een vloeiende rugleuning. Enkel een ergnomisch bureaustoel is niet voldoende. Uiteraard moet je je bureauhoogte ook goed kunnen afstellen. Zorg dan ook dat je voorzien bent van een verstelbaar bureau. Ook je beeldschermen moeten goed afgesteld zijn. Gebruik hiervoor monitor armen. Heb je advies nodig? Dan staan onze medewerkers graag voor je klaar! Wij helpen je met het vinden van de juiste - kantoorstoel zonder wielen.

Kantoormeubelen: Kantoormeubelen Kantoorinrichting

PRO - flex werkplek. Ga hier naar de overzichtspagina van alle stoelen..

Bureaustoel kopen Een nieuwe bureaustoel koopt u niet zomaar (Kantoormeubelen kopen? - Alles voor kantoor). Zeker niet als u in één keer meerdere modellen zoekt. Over Heijka kantoormeubelen. Voordat u een bureaustoel koopt is het daarom belangrijk dat u een beeld heeft van wat u van de stoel verwacht. Denk bijvoorbeeld aan hoeveelheid tijd u op de stoel zult doorbrengen, wie er op moeten zitten en wat voor werkzaamheden zij uitvoeren.

Dossiekasten

BureaumeubelenUw Partner In Kantoormeubelen

Dit zijn de eerste stappen waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een of meerdere bureaustoelen. Al uw vragen over bureaustoelen beantwoord Klik op de onderstaande links om direct naar de categorie of het antwoord te gaan. Professionele bureaustoelen? Maar wat maakt het nu eigenlijk een professionele bureaustoel die geschikt is voor gebruik op kantoor of in een bedrijf? Allereerst is er een wettelijke verplichting waaraan een professionele bureaustoel moet voldoen als er minimaal vier uren aaneengesloten op deze stoel wordt gewerkt - Kantoormeubilair kopen - Alles voor uw kantoor.

Professionele, ergonomische bureaustoelen zorgen voor een verbeterde concentratie, gezondheid en uiteindelijk ook productiviteit zonder dat de stoel een hindernis vormt tijdens het werk. Naast de Nederlandse standaarden zijn er tevens Europese standaarden en wet- en regelgeving die bepalen of een stoel voldoet aan uw eisen (Kantoormeubilair Bestellen - Design kantoormeubilair). Onze medewerkers vertellen u hier graag meer over - kom dus langs in onze showroom of neem contact met ons op.

Voeten Steun Kantoor

Kantoormeubilair Bureaus En BureaustoelenKantoormeubelen Kopen? - Alles Voor Kantoor

Een stoel die uw lichaam ontlast bij het uitvoeren van bureauwerkzaamheden. En precies daarvoor zijn de ergonomische bureaustoelen ontwikkeld. Deze stoelen hebben tal van mogelijkheden, waarmee u de stoel geheel naar uw lichaam instelt. Dat biedt extra ondersteuning en support voor een goede werkhouding – en dat voorkomt weer nek- en rugklachten.

Daarom vindt u in onze webshop stoelen van hoge kwaliteit al voor iets meer dan 100 euro. En daarvoor krijgt u een stoel die lekker zit, voldoende ondersteuning biedt én er ook nog eens goed uitziet. Wilt u liever een stoel van een hogere kwaliteit en prijsklasse? Ook voor de wat meer luxere stoelen zit u bij Officetopper helemaal goed.

Kantoormeubilair Bureaus En Bureaustoelen

vergeet ook niet om op het type materiaal van de zitting te letten als u een nieuwe bureaustoel koopt. Zo vindt u in onze collectie zowel modellen met een stevig, lederen bekleding, als stoelen die een zachte zitting met stoffen bekleding hebben. Het soort bekleding draagt bij aan de stevigheid en levensduur van een bureaustoel. Ergonomische kantoorstoelen.


Meer van Overzicht

Navigation

Home

Latest Posts

Dagdeal

Published Sep 15, 21
6 min read

Kantoormeubelen Online Bestelle

Published Sep 14, 21
8 min read

Unieke Houten Naambord Op Maat Gemaakt

Published Sep 13, 21
6 min read